Bioeden na družinskem doživetju – Otroškem bazarju

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo septembra, natančneje od 9. do 11., potekal že 11. Otroški bazar!

 

Pripravlja se odlično družinsko doživetje z bogato sejemsko ponudbo, nakupe s sejemskimi popusti, brezplačne delavnice za najmlajše, številne športne aktivnosti, glasbene, plesne in gledališke nastope, spoznavanje živali v mini živalskem vrtu, zdrav življenjski slog.

 

Program bodo obogatili tudi RIBIČ PEPE , igrani predstava MAŠA in MEDVED in MAČEK MURI ter baletno predstavo LEDENA PRAVLJICA! Pripravljajo še posebne novosti kot so EKSPERIMENTALNI KOTIČEK, BAZARKOVA BRALNICA, kjer bodo pravljice brali Andrej Predin, Milan Dekleva, Tatjana Pregelj Kobe ter BAZARKOVO KUHINJO, v kateri bosta med drugim kuhala zmagovalca šovov Gostilna išče šefa in MasterChef  Tomaš Javurek in Darko Klemen.

 

Bazar

Na otroškem bazarju boste lahko podrobneje spoznali tudi naše podjetje; predstavili vam bomo, kako poteka shranjevanje matičnih celic iz mlečnih zob ter vam odgovorili na vprašanja.

 

Info paket

 

Več informacij na povezavi.

 

Na naši stojnici bomo pripravili tudi nagradno igro.

 

S pobarvano pobarvanko, ki jo boste lahko skenirano ali poslikano poslali na naš elektronski naslov ali jo naložili na našo Facebook stran, se bodo otroci potegovali za električno ščetko ORal B.

 

Vabljeni!

 

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri.

 

1.    Podatki o organizatorju nagradne igre

 

Organizator nagradne igre je podjetje Bioeden ltd, 3M Buckley Innovation Centre, Firth Street, Huddersfield, West Yorkshire HD1 3BD, Velika Britanija

 

2.    Namen nagradne igre

 

Namen nagradne igre je promocija organizatorjeve storitve, strani bioeden. Si ter Facebook strani https://www.facebook.com/bioedenadria/

 

3. Udeleženci

 

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki v času trajanja nagradne igre oddajo svoje podatke ter elektronski naslov  na stojnici podjetja Bioeden do 11.9.2016 oziroma pošljejo pobarvanke pobarvanke (skenirane ali fotografirane) na naš elektronski naslov ali jo naložijo na našo Facebook stran do četrtka, 16.9.2016.Nagrade ne morejo prejeti zaposleni v podjetju Bioeden in njihovi družinski člani ter prijatelji. Nagrade ne morejo prejeti partnerska podjetja, ki poslovno sodelujejo s podjetjem Bioeden.

 

4.    Pravila in pogoji nagradne igre

 

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo.

 

5.    Način sodelovanja in potek nagradne igre

 

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki v času trajanja nagradne igre oddajo svoje podatke ter elektronski naslov  na stojnici podjetja Bioeden do 11.9.2016 oziroma pošljejo pobarvanke pobarvanke (skenirane ali fotografirane) na naš elektronski naslov ali jo naložijo na našo Facebook stran do četrtka, 15.9.2016.

 

6.    Čas trajanja nagradne igre
Nagradna igra traja od 9.9.2016 do 15.9.2016. Vsak lahko sodeluje samo enkrat, žreb bo potekal 16.9.16.

 

7.    Nagrade

 

Med pobarvankami bo izžreban sodelujoči, ki bo prejel električno zobno ščetko Oral B.

 

Vsak sodelujoči lahko prejme le eno nagrado. Nagrade ni mogoče zamenjati, ni prenosljiva, niti zahtevati njene denarne protivrednosti. Posamezen uporabnik lahko v nagradni igri sodeluje le

enkrat.

 

9.  Obveščanje

 

V podjetju bomo izžrebali 6 dobitnikov nagrad. Izžrebane bomo o nagradi obvestili preko elektronske pošte ali kontaktnih podatkov. Po posredovanju naslova bodo nagrade na stroške podjetja Bioeden odposlane.

 

Pogoj za pridobitev nagrad je, da udeleženci soglašajo s temi Pravili in izpolnjujejo pogoje za udeležbo v nagradni igri.

 

9. Varovanje osebnih podatkov

 

Vsi osebni podatki, pridobljeni od udeležencev nagradne igre, so varovani v skladu s tem 12. členom ter v skladu s splošnimi akti organizatorja nagradne igre s področja varovanja osebnih podatkov in skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
Udeleženci nagradne igre izrecno soglašajo, da organizator nagradne igre njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi za potrebe nagradne igre ter za svoje trženjske aktivnosti (obveščanje o storitvah, nagradnih igrah in natečajih in drugih promocijskih aktivnostih organizatorja nagradne igre).
Udeleženec nagradne igre ali njegov zakoniti zastopnik lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene trženjskih aktivnosti, z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov bioeden@slovenia.com Organizator in izvajalec bosta v primeru preklica soglasja iz tega odstavka zagotovila izbris osebnih podatkov najkasneje v 15 dneh od prejema preklica.
Izžrebanec organizatorju nagradne igre izrecno dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.
10. Ostale določbe

 

Organizator ne bo upošteval zapoznelih in nepopolno izpolnjenih ali napačno izpolnjenih prijav oz. E-sporočil v nagradno igro. Odločitev organizatorja in tehničnega izvajalca nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro je dokončna in velja za vse udeležence.
Organizator nagradne igre si pridržuje pravico sprememb teh Pravil, če to zahtevajo pravni, tehnični ali komercialni razlogi. O vseh morebitnih spremembah teh Pravil bosta udeležence obvestila z objavo na spletnem mestu www.facebook.com/bioedenadria. Nadaljevanje sodelovanja v nagradni igri po objavi morebitnih sprememb pravil, se šteje za sprejem in strinjanje s spremembami.

 

 

 

SHARE

Comments are closed.